Diverse

La Bălți, Renato Usatîi va avea nu unul, dar doi candidați

La alegerile locale noi din municipiul Bălți, Partidul Politic Partidul Nostru va avea doi candidați. Președintele formațiunii spune că nu are altă soluție decât să înainteze un candidat din partea formațiunii și un candidat independent, scrie IPN.

Renato Usatîi spune că cei doi sunt candidatul anunțat deja, Nicolae Grigorișin, iar în calitate de candidat independent va fi Elena Grițco. Președintele PPPN spune că în sondaje cel mai bine stă Nicolae Grigorișin și principala bătălie se va da între acesta și reprezentantul socialiștilor. „Dacă ei văd că Grigorișin câștigă din primul tur, ei îl scot pe el din cursă cu trei zile înainte de alegeri”, spune Renato Usatîi. În acest caz, președintele PPPN spune că va îndemna votanții să voteze candidatul independent Elena Grițco.

Renato Usatîi spune că se va pregăti pentru un asemenea scenariu inclusiv cu pliante în care să îndemne cetățenii să voteze cel de-al doilea candidat PPPN, dacă Nicolae Grigorișin va fi scos din cursa electorală pentru municipiul Bălți. „Dacă ajungem vineri seara și vedem că totul este ok, Grițco își retrage candidatura și rămâne un singur candidat PPPN pe liste”, afirmă Renato Usatîi.

Fosta deputată Stela Jantuan, se întreabă dacă, știindu-se din timp intenția Partidului Politic Partidul Nostru, nu se vor lua măsuri împotriva ambilor candidați înaintați de această formațiune. „Eu cred că există tehnologii mai inteligente decât cele propuse de PPPN”, consideră ex-deputata.

Alegerile noi în municipiul Bălți vor avea loc pe 20 mai

1 Comment

1 Comment

  1. Rustin

    12 aprilie 2018 at 10:51

    De ce nu trei? Sau cinci? Lasă în genere în toată cursa electorală să participe doar candidații lui Usatîi. După atâta dezastru în Bălți, făcut de Renato și exponenții săi, doi candidați pe care unul ai tupeul să-l numești “independent”, sunt ca o palmă în obrazul bălțenilor.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top