MAGAZIN

Încă un candidat la funcția de primar general al orașului Chișinău

Ex-vicepreședintele Comisiei Naționale de Integritate, Victor Strătilă, este candidatul Partidului Verde Ecologist la alegerile locale noi din 20 mai, în municipiul Chișinău. Într-un comunicat de presă, formațiunea politică precizează că a luat decizia de a înainta un candidat propriu după ce discuțiile cu partidelor pro-europene privind înaintarea unui candidat comun nu s-au încununat cu succes, transmite IPN.

Potrivit verzilor, nu toate partidele pro-europene au acceptat înaintarea la alegerile locale din municipiul Chișinău a unui candidat comun. Anumite formațiuni politice și-au înaintat candidații proprii chiar în perioada discuțiilor și întrunirilor partidelor pro-europene.

Partidul Verde Ecologist spune despre Victor Strătilă că este „binecunoscut pentru activitatea sa fructuoasă atât în structurile de stat, în cele neguvernamentale, cât și în cele internaționale”.

Victor Strătilă a depus joi, 12 aprilie, setul de documente pentru a fi înregistrat în calitate de concurent electoral. Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale Chișinău are la dispoziție șapte zile pentru a examina actele și a lua o decizie.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top