Diverse

VIDEO | Ceban, în CRIZĂ de promisiuni electorale

În plină campanie electorală pentru Primăria Chişinăului, inspiraţia le joacă feste socialiştilor şi echipei lor de marketing. Fiind în criză de idei, PSRM promite locuitorilor Capitalei lucruri deja existente şi funcţionale. De exemplu, Ion Ceban vrea să-i informeze pe oameni despre lucrările de reparaţie, sistarea apei sau a încălzirii, prin intermediul site-ului Primăriei. Nu am avea nimic de reproşat, numai că ideea socialiştilor este deja pusă în practică de ceva timp.

Candidatul PSRM le promite oamenilor şi mai multă transparenţă în activitatea funcţionarilor. Ceban probabil nu ştie că proiectul la care s-a referit este deja implementat – toate informaţiile pot fi găsite pe site-ul chisinau.md, la rubrica Bugetul Transparent.

Pretendentul la funcţia de edil mai vrea ca toate ședințele Consiliului Municipal şi ale comisiilor să fie transmise online şi să fie arhivate, astfel încât cetăţenii să poată reveni la ele ori de câte ori vor dori. Şi aceasta se realizează prin intermediul mass-media.

 

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top