MAGAZIN

Cele mai ieftine 10 destinaţii All inclusive din Europa

Conform site-ului comparativ de turism TravelSupermarket.com,  un weekend break este ceva extrem de atractiv, o săptămână la un resort all inclusive este mai accesibilă decât oricând, preţurile fiind cu 13% mai mici anul acesta decât vara trecută, citat de  citat de Life.ro.

Iată care este clasamentul celor 10 ţări care pun la dispoziţia clienţilor cele mai ieftine vacanţe de 7 zile all inclusive. La acestea, fiecare agenţie de turism poate include una sau mai multe oferte de vacanţă ce pot avea preţuri chiar şi mai mici.

10. Croaţia – 735 euro/persoană

Această ţară cu coasta sa la Marea Adriatică este o destinaţie la care se poate ajunge relativ repede din România. Căutările pentru vacanţele all inclusive de 7 nopţi în regiunea Dubrovnik au crescut de la an la an cu un procent de 405%, iar preţurile au scăzut cu aproximativ 5% faţă de anul trecut.

9. Cipru – 688 euro/persoană

Preţurile pentru pachetele de vacanţă în Cipru, o insulă din estul Mediteranei, au scăzut cu aproximativ 12% faţă de anul trecut.

8. Portugalia – 687 euro/lună

Dacă îţi place Portugalia, trebuie să ştii că vei găsi cele mai bune oferte pentru vacanţele all inclusive în Algarve. Dacă este o fire mai aventuroasă poţi alege ca destinaţie Alvor, un loc ce este cunoscut ca fiind cel mai bun de pe Pământ pentru skydiving.

7. Egipt – 599 euro/persoană

Dacă îţi place căldura, aerul uscat dar şi aventura poţi alege un resort de 4 stele în Hurghada din Egipt, pe coasta Mării Roşii. Dacă nu, alege cu grijă dintre mai multe oferte ale mai multor agenţii de turism, căci sigur vei găsi varianta potrivită pentru tine.

6. Grecia – 598 euro/persoană

Probabil cele mai bune preţuri le vei obţine pentru o vacanţă all inclusive în Thassos. Agenţiile de turism promit preţuri foarte bune şi pentru Creta şi Corfu. Oricum, faţă de anul trecut, preţul pachetelor pentru Creta au scăzut cu aproximativ 13%.

5. Spania – 580 euro/persoană

Spania ar putea fi o alegere evidentă având în vedere preţurile bune şi peisajele plajelor cu apă albastră cristalină. Printre cele mai ieftine resourturi all inclusive se numără: Lloret de Mar din Costa Brava; Salou, Costa Dorad; Magaluf, Majorca; Torremolino, Costa Del Sol sau Cala D’Or, Majorca.

4. Malta – 559 euro/persoană

Malta, o insulă în centrul Mării Mediterane, locul unde se află foarte multe fortăreţe şi temple, reprezintă o alternativă pentru ceea ce înseamnă o vacanţă tipilă tropicală all inclusive.

3. Maroc – 544 euro/persoană

Cele mai bune preţuri pentru o vacanţă all inclusive în Maroc pot fi găsite în Agadir, un oraş aflat pe coasta de sud a Oceanului Atlantic, faimos pentru plajele şi golfurile sale. Aici preţurile au scăzut în medie cu 13% faţă de vara anului trecut. O variantă de resort aici ar fi Les Almohades Beach Resort Agadir.

2. Turcia – 536 euro/persoană

A doua cea mai ieftină ţară pentru vacanţele de vară all inclusive, Turcia se mândreşte cu o serie de resorturi de înaltă clasă.

Alanya şi Antalya sunt recunoscute ca fiind probabil cele mai bune destinaţii, cu cele mai bune preţuri, la fel ca şi Bodrum, Marmaris sau Oludeniz. Hotel Katya reprezintă o alegere excelentă pentru familiile cu copii.

1. Bulgaria – 530 euro/persoană

Bulgaria oferă cele mai ieftine vacanţe all inclusive din întreaga Europă. Dacă alegi vacanţa din timp şi mai prinzi şi un discount de early booking, poţi plăti şi 230 de euro/persoană pentru o săptămână la unul dintre resorturile de aici. Este aceeaşi Mare Neagră ca şi la noi, însă peisajele sunt mai sălbatice în unele locuri. Diferenţa o fac totuşi investitorii străini care pare că au învăţat alte reguli ale turismului.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close