MAGAZIN

PREMIERĂ! Politician din R. Moldova îi dă lecții lui Trump. Ce-l învață moldovenii pe american

sancțiuni

Într-un editorial publicat în săptămânalul american Newsweek, speakerul Parlamentului, Andrian Candu, pledează pentru o cooperare mai strânsă cu „partenerii occidentali” pentru a contracara „amenințarea comună” care, potrivit acestuia, vine din partea Rusiei.

Totodată, vicepreședintele PDM afirmă ca Republica Moldova poate ajuta Statele Unite în acest sens.

„Îl putem învăța pe Trump cum să combată Rusia lui Putin” este denumirea articolului semnat de Andrian Candu și publicat în săptămânalul Newsweek, citat de Agora.

Speakerul Parlamentului afirmă că Statele Unite și Republica Moldova au de a face cu o amenințare comună care, potrivit lui Candu, se manifestă prin dezinformarea și propaganda din partea actorilor asociați cu Kremlinul.

În acest sens, vicepreședintele PDM vine cu o propunere de ajutor.

Statele Unite rareori necesită lecții din partea unor țări atât de mici, însă, ținând cont de faptul că ne confruntăm cu aceleași amenințări, dar și de faptul că Moldova se află aproape de sursa acestor amenințări, probabil, noi putem ajuta. În timp ce SUA continua să facă fața amenințărilor Rusiei la adresa democrației americane, să știți că noi ne aflăm în prima linie a campaniei hibride inițiate de Rusia pentru a ne influența și pentru a semăna discordie”, scrie în editorialul semnat de Candu.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top