MAGAZIN

ULTIMĂ ORĂ: Vlad Țurcanu, de azi, PURTĂTOR DE CUVÂNT a unui candidat la Primărie. Află al cui

Vlad Țurcanu este de astăzi purtător de cuvânt și persoană de încredere a lui Constantin Codreanu, a anunțat, într-o conferință de presă, candidatul PUN la Primăria Municipiului Chișinău.

Îi mulțumesc domnului Codreanu pentru încrederea pe care mi-o acordă. Felul în care au procedat unii dintre competitorii politici în perioada premergătoare campaniei m-a determinat să îl susțin”, a declarat Vlad Țurcanu.

Fostul consilier prezidențial a subliniat că această candidatură a lui Constantin Codreanu nu este din ambiție, ci este expresia unei voințe pe care o au numeroși cetățeni din Chișinău. În plus, Țurcanu apreciază nedrept ca electoratul pro românesc din Chișinău să nu fie reprezentant, iar o majoritate să aibă sentimentul că este o minoritate.

Constantin Codreanu a declarat în cadrul aceleiași conferințe de presă că în acest moment este singurul candidat care poate să îl învingă pe Ion Ceban. ”În acest moment, toată lumea înțelege că sunt singurul candidat care îl poate învinge în turul 2 pe candidatul socialiștilor. Orice alt candidat va pierde”, a spus Codreanu reamintind că în perioada de precampanie au existat discuții cu toate partidele de pe dreapta, iar mâna pe care le-a întins-o atunci rămâne în continuare.

”Suntem oamenii dialogului și suntem oameni care își doresc un Chișinău românesc, un Chișinău european și pentru asta suntem dispuși să discutăm cu toți cei care își doresc acest lucru”, a spus Constantin Codreanu.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close