MAGAZIN

FOTO // O tânără din Republica Moldova, desemnată Miss Europe Queen of Nations 2018

Cele mai frumoase femei ambasadoare ale turismului au luptat pentru titlul ,,Miss Europe Queen of Nations 2018″ însă doar moldoveanca Adela Prisăcari a devenit câștigătoarea marelui premiu.

Aceasta s-a întors acasă învingătoare și spune că este în culmea fericirii, transmite regional.md.

„Sunt fericită să fiu deținătoarea celui mai prestigios titlu din cadrul competiției internaționale „Queens of Nations”, titlu la care au aspirat multe ambasadoare ale turismului și frumuseții de pe tot continentul. Sunt mândră să aduc un titlu atât de valoros în Republica Moldova ca „Miss Europe Queen of Nations 2018”. Mulțumesc frumos tuturor pentru susținere și mesaje frumoase . Fericită până la cer și înapoi”, a scris tânăra pe contul său de Facebook.

Adela Prisăcari este o tânără de 26 de ani pasionată de călătorie,muzică și modeling. Anterior a studiat Facultatea „Business și Administrarea Afacerilor” la Academia de Studii Economice din Moldova însă pe lângă universitate a mai participat activ la numeroase prezentări de modă precum Miss ASEM – Viitoarea femeie de afaceri, Miss Universitate, FEA – regina ringului, Seniorita Aquarelle.

În 2013, tânăra a fost desemnată câștigătoarea concursului național Miss Tourism și a reprezentat țara în cadrul competiției Miss Tourism International 2013, care s-a desfășurat în perioada 8 decembrie 2013 – 3 ianuarie 2014 în Malaezia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top