Diverse

VIDEO // Codreanu vs. Munteanu. Bătălia pentru Primăria Municipiului Chișinău, continuă

Bătălia pentru Primăria Municipiului Chișinău, continuă. Puterea de dreapta mai este încă în căutarea candidatului unic la alegerile locale din luna mai, iar una dintre soluții este ca Valeriu Munteanu, candidatul Partidului Liberal să se retragă în favoarea pretendentului la funcția de primar al capitalei, Constantin Codreanu. Tezele au fost invocate de către șeful Partidului ”Mișcarea Antimafie”, Sergiu Mocanu în cadrul emisiunii Sfatul Țării de la 10 TV.

Unica soluție de a avea Chișinăul în mâinile puterii de dreapta este retragerea lui Năstase. Codreanu categoric nu se poate retrage. Retragerea candidatului PUN ar fi o crimă în fața partidelor naționale românești, iar acesta nu poate face acest gest, pentru că el este un unionist și un proeuropean desăvârșit, a comunicat Mocanu. Președintele Partidului ”Mișcarea Antimafie” ar regreta dacă Codreanu ar încerca măcar să negocieze cu Năstase, cu omul care l-a făcut pe Dodon Președinte.

O altă soluție ca să ajungă Codreanu candidatul unic din partea puterii de dreapta, ar fi retragerea lui Valeriu Munteanu în favoarea lui Codreanu, după care s-ar putea  negociat și cu alte personalități ale politicii moldovenești, spune Sergiu Mocanu.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top