MAGAZIN

VIDEO / Dodon a aranjat un marș cu iz sovietic, iar Hrenova a terminat de tot cu limba de stat

Sărbătoare cu iz sovietic! De ziua muncii, Partidul Socialiștilor au mărșăluit prin centrul Chișinăului, pentru tot ce vrei, numai nu pentru solidaritate și dreptate socială. Dodon le-a promis manifestanților republică prezidențială, iar deputatul Hrenova s-a dat în spectacol pe subiectul limbii de stat. Numeroși nostalgici, membri și susținători ai Partidului Socialiștilor, au fost aduși organizat la Chișinău pentru a marca 1 mai – Ziua Internațională a Muncii.

Dacă unii știau pentru ce participă la acest miting, atunci, alții habar nu aveau pentru ce au ieșit din casă. Mai mult, unii dintre ei s-au destăinuit că au primit câte 50 de lei pentru a participa la paradă, care a semănat mai mult cu o manifestație electorală.

În plină campanie electorală, Socialiștii și-au adus fanii la Chișinău. Nostalgici după puterea sovietică sau după vremurile tinereții, participanții la marș au făcut un amestec de simboluri și elemente, pe care doar ei îl pot înțelege.

Totuși, unii s-au dovedit a fi mai critici și parcă mai pătrunși de însemnătatea zilei de întâi mai. Deputații socialiști au fost luați la rost de unele persoane dezgustate de promisiuni și retorică goală.

Oficialii PSRM din Parlamentul Republicii Moldova, totuși au alte subiecte mai importante în agendă. Hrenova, ca de obicei, s-a dat în spectacol pe tema limbii de stat.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top