Diverse

Constantin Codreanu coagulează forțe. Încă o formațiune politică susține candidatul PUN

Încă o forță politică susține candidatura lui Constantin Codreanu la alegerile locale din Chișinău din 20 mai. Partidul politic “Uniunea Centristă” din Moldova (UCM) a anunțat printr-un comunicat că susține candidatul Partidului Unității Naționale, deputatul Constantin Codreanu la alegerile ce vor avea loc în Chișinău la 20 mai 2018.

Constantin Codreanu, reprezintă noua generație de politicieni pragmatici care poartă răspundere pentru promisiunile făcute și este singurul candidat care îi poate bate pe exponenții lui Plahotniuc, socialistul Ion Ceban și pretinsul candidat independent, Silvia Radu.

“În opinia noastră, Candidatul Partiului Unității Nționale (PUN) Constantin Codreanu, având experiența în activitatea politică și administrativă, inclusiv, în Parlamentul României, reprezintă generația nouă de politicieni pragmatici, energici și eficienți, care au demonstrat că poartă răspundere pentru promisiunile făcute prin realizarea acestora”, se arată din declarație.

 

 

Uniunea Centristă din Moldova (UCM) a fost constituită la 15 aprilie 2000 şi înregistrată de Ministerul Justiţiei la 17 mai acelaşi an. UCM este un partid politic cu doctrină social-democrată.

Din momentul constituirii sale, partidul a fost condus de Ion Morei, urmat de Vasile Bajureanu. Din 8 iunie 2002 funcţia de preşedinte al Uniunii Centriste este exercitată de Mihai Petrache. În perioada 2008–2009 funcţia de preşedinte a fost ocupată de ex-prim-ministrul Vasile Tarlev.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top