Diverse

VIDEO// Deputat român: Un vot pentru Codreanu este un vot responsabil pentru Chișinău

Deputatul român Eugen Tomac aduce mai multe argumente pentru susținerea lui Constantin Codreanu, candidatul Partidului Unității Naționale la funcția de prima general al municipiului Chișinău.

Tomac îndeamnă chișinăuienii să-l susțină pe Constantin Codreanu și spune că apreciază enorm gestul lui Constantin Codreanu, care a lăsat confortul de la București și a revenit la Chișinău pentru a le cere cetățenilor încrederea. Deputatul susține că ”Un vot pentru Constantin Codreanu este un vot pentru un viitor mai bun pentru Chișinău, bani mai mulți pentru Chișinău, o altă viață pentru Chișinău, dar și un mesaj politic foarte clar pentru viitorul politic al Republicii Moldova într-un an cu alegeri parlamentare”.

Parlamentarul român a reamintit că Uniunea Europeană la care visează cetățenii municipiului Chișinău este România. ”O altă soluție pentru a avea un viitor mai bun, un trai mai sigur nu există. Oamenii politici trebuie să înțeleagă că o soluție și o cale mai scurtă este cea a unirii Republicii Moldova cu România” constată Eugen Tomac.

Deputatul a venit cu un mesaj și către toți cei care s-au bucurat în ultimii ani de avantajele cetățeniei române. ”Noi ne-am luptat pentru acestea, atât eu cât și președintele Traian Băsescu. Lucruri pe care Constantin Codreanu le-a corectat, pentru că o parte din nou au fost lipsiți abuziv de cetățenia română, sunt parte din acest proces de apropiere. Îmi doresc foarte mult să cred că, pe 20 mai, cetățenii municipiului Chișinău vor da un vot hotărât pentru Constantin Codreanu, cu mesajul clar că vor apropierea de România”, a îndemnat Tomac alegătorii din Chișinău.

Eugen Tomac a dat și o apreciere celorlalți candidați înscriși în cursa electorală, spunând că sunt mulți din cei care au intrat în această copetiție din cauza unor mofturi politice sau sunt reprezentanți ai unor grupuri de interese economice sau politice și că nu există candidați independenți în această luptă politică, ci reprezintă grupuri politice. ”Noi nu am venit să ne oferim o alternativă politică goală de conținut, noi am venit cu un proiect foarte clar și credem că un vot pentru Constantin Condreanu înseamnă un vot pentru apropierea mai rapidă de Uniunea Europeană și România, un vot pentru soluții practice și resurse ce pot fi aduse în Republica Moldova”, spune parlamentarul român.

Totodată, Tomac speră că ceilalți candidați care pretind că înțeleg cum stau lucrurile să ia decizii corecte și să se retragă din cursă pentru că, singurul candidat care îl poate învinge în turul doi fie pe omul lui Plahotniuc, fie pe omul lui Dodon, este Constantin Codreanu.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top