Diverse

Ești student? Aplică pentru un stagiu de practică în Guvernul României

Programul Oficial de Internship al Guvernului României, ediţia 2018, se va desfășura sub egida Centenarului Marii Uniri de la 1918.

Studenții și tinerii absolvenți, inclusiv studenții din Republica Moldova care studiază peste Prut sunt invitați să aplice pentru cele 200 de locuri disponibile în Guvern, ministere, instituții și autorități publice. Programul, ajuns la a VI-a ediție, se va derula în această vară în perioada 16 iulie – 14 septembrie și va oferi tinerilor posibilitatea să se acomodeze cu modul de lucru al administraţiei publice centrale. Stagiul de practică este un bun prilej pentru studenți și tineri absolvenți să cunoască modul de lucru al administrației publice centrale și să pună în aplicare cunoștințele dobândite în anii de studii.

Dincolo de activitatea zilnică, stagiarii vor participa la discuții și întâlniri de lucru cu miniștri, secretari de stat, specialiști în diferite domenii de competență, precum și la training-uri și workshop-uri tematice. Pe perioada stagiului de practică, internii vor beneficia de o bursă lunară de 1.000 de lei, iar la finalul perioadei de internship vor primi un certificat din partea Guvernului României şi, la cerere, o scrisoare de recomandare.

Programul este destinat tinerilor români cu vârsta maximă de 25 de ani la începerea stagiului de practică, studenţi sau absolvenţi ai unei universităţi din România ori din afara ţării.

Înscrierile se fac online, iar formularul de înscriere este disponibil la adresa http://internship.gov.ro/register.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top