Diverse

APELUL lui Codreanu pentru DIASPORĂ: „Sunați-vă rudele și spuneți-le să meargă la vot”

Candidatul Partidului Unității Naționale la funcția de primar al Chișinăului, deputatul de la București Constantin Codreanu, a lansat un apel la adresa chișinăuenilor din diaspora pe care îi îndeamnă să-și telefoneze rudele de acasă și să le roage să-l voteze pe 20 mai, dacă ei nu reușesc să ajungă acasă în acea zi și își doresc ca acest oraș să devină unul european în care să revină cu plăcere.

„Dragi chișinăueni din diaspora,

Pe 20 mai, avem alegeri anticipate pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău. Împreună putem obține victoria împotriva socialiștilor!

Sunt Constantin Codreanu și candidez pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău. Sunt deputat în Parlamentul României, din partea Partidului Mișcarea Populară și președinte al Comisiei pentru Comunitățile de români din afara granițelor țării. Am studiat, am muncit și am făcut politică în România. Acum mă întorc acasă pentru a schimba modul în care se face administrație și politică în Chișinău, în Republica Moldova.

Vreau să reveniți acasă, iar acasă să găsiți un Chișinău european, un oraș în care să vă doriți să rămâneți. Misiunea mea este să avem un oraș în care cetățenii să aibă siguranța unui loc de muncă bine plătit, infrastructură modernă, acces la servicii de sănătate și educație la standarde europene.

Știu ce trebuie făcut pentru Chișinău, am soluții (PROGRAM) și sunt determinat să reușim. Vă invit să îmi fiți alături, indiferent în ce colț al lumii vă aflați la studii sau la muncă.

În Parlamentul României, ca reprezentant al românilor de peste hotare, m-am ocupat de problemele celor peste 12 milioane de români din diaspora. Ca deputat al unui partid de opoziție, m-am confruntat des cu ostilitatea unei majorități politice preocupate numai de interesele proprii, dar am reușit să impun de fiecare dată interesele cetățenilor pe care îi reprezint. Nu mă tem să fac acest lucru și la Chișinău. Nu mă tem să lupt cu cei care frânează dezvoltarea Chișinăului și a întregii țări, cu cei care țin în sărăcie orașul nostru, cu cei care mint și manipulează. Nu mă tem să lupt pentru cetățeni.

Vin dintr-o instituție a Uniunii Europene, știu cum să aduc în Chișinău investiții pentru a crea locuri de muncă, fonduri pentru a moderniza orașul, pentru a oferi sprijin tinerilor și bătrânilor noștri, pentru a crește calitatea vieții în Chișinău. Iar ca unionist, văd viitorul Chișinăului și Republicii Moldova alături de România.

Chișinăul dă tonul vieții politice, economice și culturale în întreaga Republică Moldova. De aceea, aceste alegeri sunt cruciale, pentru că pot determina fie mersul nostru înainte, prin modernizare și dezvoltare, fie împotmolirea tot mai adâncă în mocirla stagnării, corupției, manipulării și sărăciei.

Pentru toate acestea, pentru Chișinăul nostru, vă chem să îmi fiți alături. Știu că nu vă este indiferent ce se întâmplă acasă, tocmai pentru că ne unesc aceleași gânduri pentru orașul nostru și pentru Republica Moldova.

Pe 20 mai, dacă nu puteți ajunge în Chișinău să votați, sunați-vă părinții, bunicii, frații, prietenii și spuneți-le să meargă la vot. Sunați acasă și spuneți-le să voteze Constantin Codreanu!

Vom reuși! Uniți suntem mai puternici.

Cu prietenie,

Constantin CODREANU”

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top