Diverse

ULTIMĂ ORĂ! VIDEO // Bărbatul reținut la Complexul Memorial ”Eternitate”, LA INSPECTORAT

Astăzi la parada dedicată  zilei de 9 mai, cetățenii cu viziuni pro-dictatoriale pe lângă scandarea lozincelor fără sens sau mai manifestat și prin agresiune, atacând cetățeni ce au o altă viziune.

Vasile Sinigur a fost atacat de 2 bărbați în timp ce ținea în mână pliantul cu panglica Sf. Gheorghe afișată alături de zvastica nazistă, dând de înțeles că între cele două tiranii nu există nici o diferență.

Incidentul s-a produs la Complexul Memorial Ocuparea Basarabiei zis și Complexul Memorial Eternitate, agresat, bătut, Vasile a fost privat de libertate timp de mai bine de o oră și jumătate, fiind dus la Inspectoratul de Poliție Centru, unde i s-au mai aplicat și câteva amenzi în sumă de peste o mie de lei.

La Inspectoratul de Poliție, echipei 10TV i-a fost restricționat accesul la informație și a fost agresată de indivizi îmbrăcați în civil, dar nici ofițerii de poliție nu doreau să comunice și nici să se prezinte.

În dată ce a fost eliberat, Vasile Sinigur a facut o declarație postului de televiziune 10TV, unde omul se plânge pe organele de poliție pe faptul că a fost doar el reținut dar persoana care l-a atacat a fost lăsat în pace deoarece era din anturajul lui Voronin și erau mulți la număr, poliției fiindui frică de un număr mare de agresori, a declarat Vasile.
Vasile fiind indignat pe oamenii legii, declară că nu se mai supune legilor din R.Moldova ci se va supune doar legilor României și lui Traian Băsescu.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top