Diverse

VIDEO // Români AGRESAȚI și amendați la parada socialiștilor

Astăzi la marșul ogranizat de socialiști, cetățenii cu viziuni pro-dictatoriale pe lângă scandarea lozincelor fără sens și-au manifestat și agresiunea, atacând cetățenii care s-au declarat români. Este cazul lui Vasile Sinigur, care a fost atacat de 2 bărbați în timp ce ținea în mână simbolul fascist și cel comunist comasate, dând de înțeles că între cele două tiranii nu există nicio diferență.

Incidentul a avut loc la Complexul Memorial Eternitatea. Agresat și bătut, Vasile Sinigur a fost privat de libertate timp de mai bine de o oră și jumătate fiind dus la Inspectoratul de Poliție de pe strada Bulgară 40, unde i s-a aplicat o amendă în valoare de peste o mie de lei.

La Inspectoratul de Poliție echipei 10TV i-a fost îngrădit accesul la informație și a fost agresată de indivizi îmbrăcați în civil, dar nici ofițerii de poliție nu intenționau să comunice, dar nici să se prezinte.

După ce a fost eliberat Vasile Sinigur a mărturisit că organele de poliție l-au reținut doar pe el, nu și pe agresorii care l-au atacat. Motivul, spune el este faptul că atacatorii fac parte din anturajul fostului președinte comunist, Vladimir Voronin.

Indignat pe oamenii legii Vasile Sinigur spunce că nu se mai supune legilor Republicii Moldova, ci doar celor ale României și ex-președintelui, Traian Băsesc.

La Inspectoratul de poliție de pe strada Bulgară 40 echipei 10TV nu i s-a comunicat de ce a fost privat de libertate cetățeanul Vasile. Am fost direcționați spre strada Tighina 6 unde suntem așteptați de serviciul de presă Surpriză! La Inspectoratul de poliție de pe strada indicată, am primit informația că este zi liberă, iar angajații au mers la paradă.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top