Diverse

CULMEA IMPERTINENȚEI! Dodon și Ceban, din nou chemați în instanță. Ce au făcut de data asta

Valeriu Munteanu, candidatul PL la funcția de primar al Capitalei, depune din nou o contestație împotriva lui Ion Ceban. Politicianul cere instanței să contracareze acțiunile președintelui Dodon, care apare într-un spot electoral în susținerea candidatului PSRM.

Potrivit lui Munteanu, președintele a făcut agitație electorală pentru Ceban, iar spotul video a fost difuzat pe mai multe rețele de socializare. Munteanu subliniază că potrivit legislației concurenții nu au voie să utilizeze în scop de publicitate electorală imagini ce reprezintă instituții de stat sau autorități publice, atât din țară, cât și de peste hotare. „Conform materialului video anexat constatăm cu certitudine încălcarea de către pârât a interdicțiilor enunțate, utilizat în calitate de material electoral, fiind utilizată nu numai imaginea dar integral expus un discurs al Președintelui Republicii Moldova, dlui Igor Dodon”, scrie în sesizare.

Liberalul mai spune că Ceban trebuie sancționat pentru încălcarea comisă și solicită instanței să îi interzică lui Dodon să se implice în campania electorală pentru susținerea candidatului PSRM.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top