Diverse

Schimbări la plata pensiilor: Cum își vor putea lua pensionarii banii de acum înainte

Premierul României, Viorica Dăncila a făcut un anunț important referitor la plata pensiilor.

Primul ministru a declarat că în guvern se știe situația întârzierii la plata pensiilor: încasarea lor se face în perioada 9 – 28 ale fiecărei luni, fără ca pensionarul să știe data exactă în care își va primi banii.

Viorica Dăncila a adăugat că executivul dorește ca aceste întârzieri să nu mai existe. Astfel, începând cu luna iulie, plata pensiilor va fi făcută până în data de 15 ale lunii:

“O altă problemă în discuția din săptămâna aceasta a fost cea referitoare la plata pensiilor. Am avut județe în care s-au înregistrat întârzieri la plata pensiilor. Noi știm că pensionarii își planifică pensia de la o lună la alta și nu putem accepta să avem întârzieri  în ceea ce privește plata pensiilor.

“Știm că plata pensiilor se făcea în perioada 9-28 ale lunii, 28-30, 31 după caz, plata pensiei se făcea la ghișeu. Noi vrem să înlăturăm aceste întârzieri și am hotărât că plata pensiei până la 15 ale lunii în curs, în fiecare lună începând din luna iulie”, a anunțat la începutul ședinței Executivului premierul Viorica Dăncila.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top