Diverse

VIDEO // Președintele pro-rus Igor Dodon, CRITICAT de cetățeni

Cetățenii nu sunt de acord cu statutul de observator primit de Republica Moldova în cadrul Uniunii Euroasiatice. Declarația președintelui Igor Dodon care a anunțat acest lucru îi nemulțumește pe cetățeni. Aceștia declară că nu sunt satisfăcuți de acțiunile pro-rusului și susțin că locul Republicii Moldova este în sânul familiei europene alături de țara mamă România.

Președintele Igor Dodon s-a arătat profund satisfăcut că Republica Moldova a obținut statutul de observator pe lângă Uniunea Euroasiatică la reuniunea Consiliului Economic Euroasiatic care a avut loc la Soci. Dacă potrivit șefului statului, obținerea statutului de observator va permite Republicii Moldova să colaboreze în mai multe domenii de dezvoltare cu țările Uniunii Vamale, cetățenii susțin contrariul și nu cred că Republica Moldova merge pe drumul corect.

Republica Moldova are nevoie de dezvoltare și modernizare, de educație și cultură europeană, iar aceste lucruri se pot obține îndreptându-ne spre Vest și nu spre Uniunea Vamală Euroasiatică, susțin cetățenii.

 

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top