Diverse

VIDEO // Ajutoarele din București au ajuns la destinație

Ajutoarele de la București au trecut Prutul și au ajuns la destinație. Cele 12 tone de ajutor umanitar trimise de comunitatea sectorului 1 București la oamenii nevoiași din raionul Orhei. Donațiile venite din capitala țării urmează a fi repartizate la familiile nevoiașe, la aziluri de bătrâni, centre de plasament și bătrânilor din sate rămași singuri și fără ajutor.

Președintele raionului Orhei, Tudor Golub, a transmis o scrisoare de mulțumire primarului Dan Tudorache și comunității Sectorului 1 pentru solidaritatea arătată față de românii de peste Prut care au nevoie de ajutor. Oficialul a declarat că ajutoarele oferite au fost primite cu succes și urmează a fi distribuite persoanelor și familiilor social vulnerabile.

La realizarea acțiunii de ajutorare a locuitorilor din raionul Orhei au colaborat Administrația Domeniului Public, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului și Centrul Cultural al Sectorului 1.
Amintim că Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, și Președintele Raionului Orhei, Tudor Golub, au semnat la 25 martie 2018, un protocol de înfrățire în vederea creșterii capacității instituționale a autorităților publice locale, pentru a asigura dezvoltarea economico-socială a celor două comunități.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top