Diverse

NUNTA REGALĂ// Vezi ultimile pregătiri și află cine o va conduce mâine pe Meghan la altar?!

Prințul Harry se căsătorește cu americanca Meghan Markle sâmbătă, 19 mai, la Capela Sfântul George a Palatului Windsor. Acesta este cel mai așteptat eveniment al anului.

Aproape jumătate din populaţia Globului, vor urmări din fața televizoarelor nunta prinţului Harry cu Meghan Markle.

Pentru a satisface curiozitatea doritorilor de a urmări ceremonia, familia regală britanică a creat un eveniment pe facebook, unde, mâine de la ora 14.00 (ora Bucureștiului), va fi transmis în direct evenimentul.

Este ultima nuntă regală din Marea Britanie pentru o bună perioadă de timp, aşa că interesul este cu atât mai crescut. Aproximativ 600 de persoane au fost invitate la ceremonia de căsătorie a cuplului format din prinţul Harry al Marii Britanii şi Meghan Markle.

Meghan Markle a nunţat că tatăl său nu va participa sâmbătă la nunta sa cu prinţul Harry şi nu o va conduce la altar. Informaţiile vehiculate în presă au fost că tatăl lui Meghan Markle a fost supus unei operaţii cardiace. Potrivit unor surse, cea care o va conduce pe Maghan Markle la altar va fi chiar mama ei.

Nunta prinţului Harry cu Meghan Markle costă 1,5 milioane de $.

De asemenea, este o mare supriză cum va arăta rochia de mirea a actriței americane. Circulă zvonuri că Meghan Markle va opta pentru o creaţie semnată de Ralph and Russo. Designerul britanic i-a creat şi ţinuta pentru fotografiile de logodnă, care a costat 75.000 de dolari.Cum eşte de aşteptat, rochia de mireasă ar putea fi mult mai scumă – aproximativ 340.000 de dolari.

Puteți vedea cum au arătat rochiile altor mirese regale britanice.

 

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top