Diverse

VIDEO // Maia Sandu, anunț important despre alegerile parlamentare din acest an

La alegerile parlamentare din anul curent nu vor exista candidați independenți. La funcția de deputat vor candida pe circumscripții fie persoane din blocul constituit de PAS-PPDA împreună cu societatea civilă, fie din „blocul corupților”, adică din partea PDM și PSRM. Declarația a fost făcută de lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul de televiziune TV8.

Maia Sandu susține că va avea grijă ca acest mesaj să fie auzit și înțeles de toți alegătorii. „Nu are cum aceeași putere să rămână la guvernare în cazul în care poporul nu o sprijină. Noi n-o să le permitem să rămână la putere în pofida voinței poporului”, spune lidera PAS. Potrivit ei, în Republica Moldova există foarte multă lume nemulțumită de actuala guvernare.

Maia Sandu susține că în societate s-a instalat un gen de frică indusă de comportamentul guvernării. „Partidul Democrat în acești doi ani de zile a reușit să inducă în societate această stare de frică ceea ce la prezidențiale nu era atât de puternic”, a afirmat politicianul.

1 Comment

1 Comment

  1. Serafim

    18 mai 2018 at 17:23

    Tar e nu as vrea sa vad in parlament persoane care au lucrat cot la cot cu Filat cuc el care a lasat tara fara deun miliard de lei.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top