Diverse

VIDEO// Prutul ne unește

După 26 de ani de independență Iurie Leancă se interesează de reabilitarea podurilor de peste Prut. În fața Comisarul European pentru politica regională Corina Crețu, Leancă își asumă proiectul de reconstrucție a celor 14 poduri de peste Prut distruse de sovietici. Un plan similar cu cel al deputatului Constantin Codreanu care a propus încă anul trecut reabilitarea Podurilor care fac legătura dintre România și Republica Moldova.

În timp ce Iurie Leanca își vede doar de integrarea țării în Uniunea Europeană, uită că pasul major pentru aceasta este România sau își amintește doar în fața oficialilor europeni de la Bruxelles.

La întâlnirea cu Comisarul European pentru politica regională Corina Crețu, Leancă a pus în discuție reabilitarea podurilor de peste Prut, râul care de-a lungul secolelor face legătura dintre cele două maluri ale lui.
Anul trecut, Constantin Codreanu a cerut Parlamentului României să treacă în ordinea de zi refacerea celor 14 de poduri peste râul Prut, distruse de sovietici în 1944.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top