Diverse

Codreanu: Victoria noastră constă în faptul că am avut oportunitatea de a cunoaște oamenii

Candidatul PUN la funcția de primar de Chișinău, Constantin Codreanu, și-a exprimat dezamăgirea față de numărul mic de alegători care au mers la urnele de vot. „Vreau ca cei care au administrat municipiul Chișinău în ultimii zece ani să-și asume vina pentru modul în care cetățenii au înțeles astăzi să nu vină la vot”, a declarat candidatul PUN în cadrul unui briefing de presă, susținut după închiderea secțiilor de votare.

Constantin Codreanu consideră că, pe lângă modul în care fosta administrație a municipiului Chișinău a știut să interacționeze cu cetățenii și a știut să se ocupe de problemele municipiului Chișinău, pe alegători i-a dezgustat și campania electorală murdară.

„Motivația noastră în această campanie a fost să le oferim cetățenilor o alternativă a politicienilor corupți, hoți și mincinoși. Sperăm că ei și-au găsit alternativa în noi, în oameni care nu au făcut politică până acum. Îi chemăm alături de noi la alegerile parlamentare, iar peste un an să repete acest exercițiu electoral”, a spus Constantin Codreanu.

Candidatul PUN consideră că a ieșit victorios. „Această victorie constă în faptul că am avut oportunitatea de a discuta cu oamenii, de a ne prezenta, de a ne face cunoscuți și dae a demonstra că putem face aici, la Chișinău, o altfel de politică, o politică responsabilă, o politică plină de respect față de cetățeni, față de ideea de a face politică și față de angajamentul pe care trebuie să-l ia oricine care dorește binele Republicii Moldova”, a menționat Constantin Codreanu.

Către ora 22.20, după procesarea a 50% din procesele-verbale, candidatul Partidului Socialiştilor, Ion Ceban, acumulează – 41% din voturile alegătorilor, candidatul Partidului Politic Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Nastase – 31%, iar candidatul independent Silvia Radu – 17%.

 

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top