Diverse

VIDEO // Andrei Năstase și-a exprimat votul: Am votat pentru orașul care e timpul să fie iubit

Candidatul comun al Platformei Demnitate și Adevăr, Partidului Acțiune și Solidaritate și Partidului Liberal Democrat din Moldova, Andrei Năstase, a votat astăzi la secția de vot nr. 255 fiind însoțit de soția și fiica sa.

„Am votat pentru lucrurile în care eu cred, pentru un oraș în care drepturile unei comunități sunt respectate și sunt garantate. Mă refer aici la dreptul de la o viață mai bună la noi acasă, aici în orașul nostru. Am votat pentru dreptate, pentru schimbare și pentru renașterea orașului nostru și scoaterea lui din captivitatea unor administrații păguboase și proaste. Am votat pentru un oraș care e timpul să fie iubit și nu stăpânit, iar pentru că iubesc acest oraș, am votat cu încrederea că oamenii săi vor vota și vor face un pas decisiv în direcția corectă, în direcția unui oraș dezvoltat economic, sigur, curat. Am votat cu încredere că în acest oraș oamenii pot să reînvețe a zâmbi, să se bucure, să se bucure și să se iubească. Am votat pentru un oraș în care să vrem să trăim cu toții, pentru lucrurile care unde și nu dezbină.
Dacă vrem un oraș în care vrem să trăim, vă invit să ieșim la vot pentru viitorul nostru și al copiilor noștri”, a declarat candidatul PPDA.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top