MAGAZIN

Smiley vine la Chișinău. Când se va întâlni cu fanii

TVR Moldova împreună cu Teatrul Naţional „Satiricus I.L. Caragiale” îl vor avea în calitate de invitat special în cadrul proiectului dedicat artiștilor de pe ambele maluri ale Prutului  „Întâlnirile TVR MOLDOVA”, pe interpretul, compozitorul, producătorul, prezentatorul şi actorul român, îndrăgit de foarte multă lume, SMILEY.

Evenimentul va avea loc la data de 5 iunie, ora 13:00, la Teatrul Naţional „Satiricus I.L. Caragiale” și va fi moderat de către actorul și regizorul de teatru, Alexandru Grecu.

În cadrul unui interviu, publicul va avea ocazia unică să-l descopere pe SMILEY, ținând un dialog direct cu artistul. La final, fanii vor putea face poze cu îndrăgitul interpret.

În program:
• Interviu realizat de Alexandru Grecu cu SMILEY – 60 min.
• Dialog direct cu publicul – 20 min.
• Întâlnire cu admiratorii, sesiunea de autografe şi poze – 20 min.

„Întâlnirile TVR MOLDOVA” înseamnă evenimente culturale în cadrul cărora personalitățile de referință ale culturii spațiului românesc vin în fața publicului de la Chișinău pentru a purta discuţii de suflet.

Printre invitați de până acum se numără actrițele Maia Morgenstern și Stela Popescu, managerul de teatru Constantin Chiriac, interpreţii Nicu Alifantis, Fuego, Ştefan Bănică, Grigore Leşe, interpreta Dida Drăgan, prezentatorul tv Virgil Ianţu.

Accesul la eveniment este gratuit, iar intrarea este posibilă în baza unei înregistrări prealabile la numerele de telefon (022) 20 28 90 sau (+373) 69 482 271.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close