Diverse

VIDEO// Republica Moldova accelerează la proiecte cu fonduri europene

În urma întâlnirilor cu oficialii din Republica Moldova, Comisarul european pentru politica regională Corina Crețu a vorbit despre valoare ambelor state la capitolul programul transfrontalier cu România și a invocat rolul participării Republicii în cadrul strategiei Uniunii Europene pentru regiunea Dunării.

Comisarul european Corina Crețu și-a exprimat nemulțumirea față de proiectul aflat în faza incipientă, dar urmează să discute și cu premierul României, Viorica Dăncilă pe marginea acestui subiect. Oficialul a anunțat și despre o ședință a Guvernului României unde se va evalua proiectul pentru a realiza unul sau mai multe poduri și de cale ferată.

Oficialul european a evaluat rolul participării Republicii Moldova în cadrul strategiei pentru Regiunea Dunării și a vorbit despre oportunităţile financiare şi de dezvoltare pe care le poate avea țara noastră.

2 Comments

2 Comments

  1. miroslav

    21 mai 2018 at 21:12

    ma bucur ca actualii au reusit sa restabileasca in primul rand, si sa intensifice relatiile cu Romania, cat de mult nu s-ar aprinde rusii, totusi lucrurie se schimba si interconectarea la resursele energetice a Romaniei, precum si venirea bancii Transilvania in RM sunt deja rezultate pe cat se poate de palpabile!

  2. Inga

    21 mai 2018 at 21:14

    Dupa cum PL are 1%, acest sprijin mai rau ii fac. Defapt, dupa cum Nastase esdte pro-rus, este nevoie si de asa anti-raiting.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top