Diverse

VIDEO// Turul II murdar și necivilizat

Alegerile locale din 20 mai i-au adus în turul 2 pe Andrei Năstase și Ion Ceban. O analiză a campaniei electorale, a alegerilor municipale, fraudele acesteia și despre primarul care îl merită chișinuienii s-a făcut în cadrul emisiunii Adevărul Live cu invitata Maia Sandu, Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate.  

Potrivit spuselor Maiei Sandu, campania electorală a fost una necivilizată, din cauza minciunilor, dezinformării poporului care a făcut să voteze pe cine nu trebuie sau a făcut cetățenii să nu iasă la vot din cauza accesului redus la presă.

Lidera PAS a pus accent și pe fraudele comisiei în timpul alegerilor, cum ar fi lipsa buletinelor de vot.

Maia Sandu a declarat că Edilul Capitalei ar trebui să fie unul care nu urmărește consolidarea unui regim autoritar și corupt.

2 Comments

2 Comments

  1. timofei

    21 mai 2018 at 21:13

    ei au strigat ca si turul 1 o sa fie fraudat, incep deja campania de denigrare si pentru turul 2? Maiei ar trebui sa-i fie rusine ca sustine un anti-european imputit si mai incearca sa profite obraznic de voturile unionistilor!!!

  2. Inga

    21 mai 2018 at 21:13

    Dupa cita murdarie a lasat in urma sa aceasta Sandu pe cind era in PLDM, cred ca acum ar trebui sa aiba rusine si sa taca, mai ales ca ea a inceput sa atraga profesori si directori de scoli in partidul sau, exact cum facea Filat, in asa mod manipulind tinerii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top