MAGAZIN

VIDEO // Constantin Codreanu fără observatori la alegerile din Chișinău

Alegeri fără observatori. La scrutinul din 20 mai candidatul Partidului Unității Naționale, Constantin Codreanu nu avut parte de observatori în secțiile de votare. Partidul Unității Naționale nu a delegat reprezentanți pentru a securiza voturile propriul candidat pentru funcția de Primar al municipiului Chișinău.

În urma alegerilor de duminică fostul candidat la funcția de primar al Chișinăului, Constantin Condreanu nu a avut observatori din partea partidului său în secțiile de votare. Declarațile au fost făcute în cadrul emisiunii Sfatul Țării de la 10TV. Încălcări grave a procesului de vot și dezinteresul partidului de a se asigura prezența observatorilor la secțiile de vot, au fost marile greșeli făcute de Partidul Unității Naționale. În consecință, nu au fost securizate voturile obținute de candidatul Constantin Codreanu.

Alegerile municipale au fost un test și o lecție din care trebuie să învățăm ca să nu mai repetăm aceleași greșeli la alegerile parlamentare din toamnă, a declarat Codreanu.

În urma alegerilor de duminică, candidatul PUN, Constantin Codreanu s-a clasat pe locul patru cu un rezultat de 4,55% din voturi.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close