Diverse

VIDEO // Năstase n-a venit. Ceban „se dezbate” singur în centrul capitalei

Andrei Năstase nu s-a prezentat la dezbaterea la care a fost invitat de către contracandidatul său Ion Ceban, care, în aceste momente, își prezintă programul electoral în centrul Chișinăului.

„Andrei vino, nu-ți fie frică”, a spus Ceban.

Deschide.md a scris cu referire la sursele din cadrul PPDA, că candidatul formaţiunii la funcţia de primar al Capitalei nu va da curs invitaţiei contracandidatului socialist de a dezbate la Arcul de Triumf din centrul Chişinăului, în prezenţa presei. “Noi nu suntem la cheremul socialiştilor”, a punctat vicepreşedintele “Demnitate şi Adevăr”, Alexandru Slusari.

3 Comments

3 Comments

 1. timofei

  22 mai 2018 at 14:32

  s-a demonstrat lasitatea lui Nastase, Ceban a venit sa-i vorbeasca despre primarie, ala umbla cu lupta cu oligarhia naiba stie pe unde…

 2. realist

  22 mai 2018 at 15:59

  Ceban l-a intrebat odata pe Nastase cat plateste lumea pe caldura SI EL NU A STIUT, DA VOI VRETI CA EL SA MAI VINA LA DEZBATERI?

 3. Maxim

  22 mai 2018 at 17:21

  Nici nu avea ce cauta Nastase acolo, Ceban era sa stearga podelel cu el. Bine ca Nastase nici nu a venit, ce-i drept ca si el stie de asta foarte bine.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top

Warning: array_filter() expects parameter 2 to be a valid callback, no array or string given in /home/timpuli/public_html/10tv.md/wp-content/plugins/simple-lightbox/controller.php on line 1644