MAGAZIN

Votum.md: Ceban VS Năstase în turul II. Start alegerilor online

Alegerile primarului general al municipiului Chișinău, care s-au petrecut duminică, 20 mai, nu au determinat un câștigător. Potrivit rezultatelor votului, în turul II vor merge candidatul PSRM Ion Ceban și candidatul Platformei DA Andrei Năstase.

În acest sens, site-ul de sondaje de opinie independente Votum lansează o nouă etapă de alegeri online.

Fiecare utilizator de Internet înregistrat la votum.md poate vota pentru unul dintre cei doi candidați care vor merge în cel de-al doilea tur, scrie stiri.md.

La fel ca data trecută, noul sondaj are loc în scopuri de investigație și nu afectează în vreun fel rezultatul alegerilor.

Vă puteți exprima votul pentru unul dintre cei doi candidați la funcția de primar până la 29 mai 2018.

Menționăm că rezultatele votului de pe site-ul votum.md practic au coincis cu datele reale, oferite de CEC.

Pe portalul votum.md poate vota oricine, cu condiția că persoana este înregistrată în sistem. Utilizatorii care au deja un cont pe site-urile companiei Simpals, creat până în 11 mai 2018, pot vota în mod obișnuit.

Utilizatorii care n-au reușit să se înregistreze până la data menționată va trebui să urmeze procedura de confirmare a numărului de telefon.

Pentru a vă exprima opinia, faceți clic pe butonul “Votează” de lângă fotografia candidatului, completați formularul și exprimați-vă votul.

Rețineți că votarea are loc cu condiția anonimatului, iar votul este asociat numărului de telefon pentru a evita așa-numitul “carusel” (atunci când votantul votează de mai multe ori).

După ce utilizatorul votează, pe bara de sus, dar și prin e-mail va veni o notificare cu un cod de confirmare, care poate fi găsit în lista alegătorilor.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close