MAGAZIN

FOTO // Susținere continuă pentru 10TV. Numărul mesajelor de încurajare, în creștere

De curând televiziunea 10 TV și-a sistat activitatea pentru o perioadă nedeterminată de timp, fapt care a dus la îngrijorarea telespectatorilor. Sute de mesaje de susținere și încurajare, precum și de identificarea unor soluții de a readuce la viață unicul post de televiziune unionist și independent din țară au venit din partea telespectatorilor noștri.

Mai jos vă prezentăm câteva dintre mesajele primite din partea telespectatorilor fideli postului 10 TV.

Sistarea activității postului unionist a stârnit nedumeriri în casele românilor de pretutindeni. Aceștia își exprimă îngrijorarea pentru că nu vor avea acces la o sursă veridică de informare.


Dispariția postului 10 TV de pe grila de emisie îi nemulțumește pe telespectatori.

Oamenii sunt agitați pentru că din casele lor au dispărut emisiunile cu caracter românesc.

Florian spune că este solidar cu echipa noastră și luptă pentru idealul național. Lupta pentru Unire continuă indiferent de obstacolele care apar. Într-un mesaj primit de Alina Panico, acesta îndeamnă românii de pretutindeni să se mobilizeze pentru a nu ne lăsa bătuți.

Știrile postului unionist 10 TV au adus în fața telespectatorilor adevărul, timp de 2 ani, prin munca asiduăinformații veridice pentru cauza comună a unioniștilor și au prezentat acțiunile realizate în drumul spre Unire.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Susținere continuă pentru 10TV. Numărul mesajelor de încurajare, în creștere - Românism

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top