Diverse

FOTO // Sute de mesaje de susținere! 10TV, așteptat de românii de pretutindeni în casele lor

10 TV/UNIREA TV a devenit subiect de discuție atât în spațiul mediatic, cât și în rândul cetățenilor, după ce și-a anunțat sistarea activității din lipsa resurselor financiare care i-ar permite funcționarea în continuare.
Românii de pretutindeni ne așteaptă încă în casele lor, iar acest lucru este demonstrat de sutele de mesaje care au fost trimise către adresa postului de televiziune 10 TV. Mesajele zilnice, cu un caracter încurajator și de îngrijorare au fost expediate din Canada, Italia, Statele Unite ale Americii, România, Danemarca, Franța, Republica Moldova, Olanda ș.a.

Ținem să vă mulțumim pentru interesul manifestat față de activitate postului de televiziune 10 TV, pentru că așa cum ați fost alături de noi în cei doi ani de activitate, sunteți alături și în acest moment de criză.

Presa liberă lipsește din spațiul mediatic din Republica Moldova, iar toți cei care au transmis mesaje de îngrijorare vor să aibă acces la informație echidistantă și transmisă ”fără perdea”. Lipsa unicului postului unionist din țară a afectat românii de pretutindeni, iar acest lucru este demonstrat de mesajele primite atât de redacția 10 TV, cât și de membrii echipei.

Redăm mai jos câteva dintre mesajele care au venit la adresa redacției 10TV.

Alexandru și-a manifestat interesul față de viitorul postului de televiziune. Acesta a întrebat dacă sistarea este pe o perioadă determinată sau temporară, spunând că îi pare foarte rău de acest lucru.

Mulțumim mult, Alexandru!
Lucian este unul dintre susținătorii care ne-a încurajat pe parcursul activității noastre. El este originar din nordul Republicii Moldova, dar locuiește în România. Acesta a expediat un mesaj în care a menționat că după revenirea din România,  apropiații din Republica Moldova l-au întrebat dacă într-adevăr postul 10TV și-a încheiat activitatea. Români fiind, postul de televiziune 10 TV era unica sursă de informare veridică,dar și singurul post unionist din țară în care aveau încredere moldovenii din nordul Republicii.  Lucian ne-a transmis un mesaj disperat, dar în același timp și de încurajare.

Mulțumim mult, Lucian. 
 Iurie, un alt susținător al singurului post unionist din țară, și-a exprimat îngrijorea imediat după ce redacția a făcut anunțul public, acesta ne-a întrebat de ce 10TV a dispărut din grila de emisie.

Mulțumim mult, Iurie!
Suntem un popor unit, iar Anatol, în pofida faptului că este vorbitor de limbă rusă, s-a arătat interesat dacă postul unionist nu va mai funcționa. Muțumim mult, Anatol! Nu a putut să credă că 10TV și-a suspendat activitatea. Vasile, spune că putem găsi găsii soluții pentru orice, acesta a întrebat dacă există vreo șansă de salvare, pentru ca unicul post unionist nu trebuie să dispară.

Mulțumim mult, Vasile!

Postul de televiziune 10 TV vă mulțumește pentru mesajele de susținere și încurajare, pentru soluțiile oferite și pentru că vă doriți revenirea unicului pest de televiziune unionist din țară în casele dumneavoastră.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top

Warning: array_filter() expects parameter 2 to be a valid callback, no array or string given in /home/timpuli/public_html/10tv.md/wp-content/plugins/simple-lightbox/controller.php on line 1644