Actualități

Tensiuni: atac dur al lui Trump la adresa lui Merkel

Politicile Guvernului Angela Merkel au fost criticate din nou de Președintele Statelor Unite Donald Trump, în materie de imigrație, pe fondul tensiunilor dintre formațiunile Uniunea Creștin-Democrată (CDU)  și filiala bavareză Uniunea Creștin-Socială (CSU).

“Oamenii din Germania se ridică împotriva liderilor în contextul în care imigraţia afectează coaliţia deja fragilă de la Berlin. Infracţionalitatea este în creştere în Germania. A fost o mare greşeală să fie primiţi în Europa milioane de oameni care au schimbat atât de puternic şi de violent cultura continentului!”, a afirmat Donald Trump luni prin Twitter.

Preşedintele Donald Trump a anunţat luni seară că nu va permite ca Statele Uite să devină “tabără de imigranţi”, în contextul în care Administraţia de la Washington este criticată dur pentru că a separat copiii imigranţilor de părinţi la frontiera cu Mexicul, informează site-ul agenţiei Reuters.

“Statele Unite nu vor fi tabără de imigranţi, nici complex pentru adăpostirea refugiaţilor. Nu vor fi. Dacă vă uitaţi la ce se întâmplă în Europa, la ce se întâmplă în alte locuri, noi nu putem permite să se întâmple aşa ceva în Statele Unite, nu sub conducerea mea”, a declarat Donald Trump.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top