Diverse

PERFORMANȚĂ // PREMIUL I pentru un medic cardiolog de la București, originar din R. Moldova

O tânără originară din R. Moldova, stabilită de un an la București, aduce României premiul întâi de la un congres desfășurat recent în Düsseldorf, Germania.

Tatiana Melnic este medic cardiolog de profesie și, după câțiva ani lucrați în R. Moldova, s-a stabilit la București, unde activează la Clinica Polisano.

La „6th International Congres on Complications during Cardiovascular Interventions”, desfășurat în Düsseldorf la mijlocul lunii mai curent, au participat reprezentanți din 25 de țări, Tatiana reprezentând România.

Juriul i-a acordat Tatianei Melnic premiul întâi pentru prezentarea rolului stenturilor multistrat în tratamentul disecției aortice.

„Din cele 25 de țări participante la 6th Internațional Congres on Complications during Cardiovascular Interventions, Germania, cei trei președinți ai congresului:

  1. Michael Haude, Germany;
  2. Eric Eeckhout, Switzerland;
  3. Amir Lerman , USA;

Au decis că premiul 1 pleacă în România. Mă întorc acasă cu primul loc, mândră că sunt român!”, a scris medicul cardiolog pe Facebook.

Sursa: Ziarul Național

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top

Warning: array_filter() expects parameter 2 to be a valid callback, no array or string given in /home/timpuli/public_html/10tv.md/wp-content/plugins/simple-lightbox/controller.php on line 1644