Actualități

PLDM cere demisia imediată a Guvernului

PLDM cere demisia imediată a Guvernului, urmare a eșecului în implementarea reformei justiției, lustrația politică în Republica Moldova și decretarea celei de-a doua Republici.

Potrivit unei declarații a Partidului Liberal Democrat, odată cu invalidarea de către Curtea Supremă de Justiție a alegerilor locale din Chișinău, statul Republica Moldova a intrat în colaps. Controlul unui grup restrâns de persoane asupra instituțiilor statului este total.

PLDM cere demisia imediată a Guvernului, urmare a eșecului în implementarea reformei justiției, anularea legii privind sistemul electoral mixt, dizolvarea Parlamentului și anunțarea alegerilor parlamentare anticipate. Totodată PLDM cere demisia Comisiei Electorale Centrale, care nu a știut să apere votul cetățenilor și care a admis implicarea puterii politice în procesul electoral. De asemenea, PLDM cere și demisia Procurorului General pentru complicitate la uzurparea puterii de stat.

Partidul Liberal Democrat din Moldova consideră necesară lustrația politică în Republica Moldova și decretarea celei de-a doua Republici. Republica Moldova are nevoie de o reconstrucție totală și crearea unei noi Constituții, se mai spune în declarația PLDM.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close