10TV

VIDEO // ULTIMA ORĂ! Unioniștii din Marșul Centenar ajung mâine la destinație

Unioniștii duc Flacăra Unirii la Alba Iulia. Au mai rămas 50 de km

Nici ploaia, nici soarele puternic sau vijelia nu stau în calea unioniștilor. Veteranii războiului de pe Nistru care au plecat spre Alba Iulia în Marșul Centenar au ajuns la Sibiu. Chiar dacă vremea nu este una favorabilă pentru mersul pe bicicletă, aceștia sunt încrezuți și mai au doar 50 de km de parcurs până la destinație.https://10tv.md/2018/06/28/video-ultima-ora-unionistii-din-marsul-centenar-ajung-maine-la-destinatie/

Publicată de 10tv.md pe Joi, 28 Iunie 2018

Nici ploaia, nici soarele puternic sau vijelia nu stau în calea unioniștilor. Veteranii războiului de pe Nistru care au plecat spre Alba Iulia în Marșul Centenar au ajuns la Sibiu. Chiar dacă vremea nu este una favorabilă pentru mersul pe bicicletă, aceștia sunt încrezuți și mai au doar 50 de km de parcurs până la destinație.

600 de kilometri pe bicicletă – aceasta este distanța până la Alba Iulia, acolo unde au pornit 2 veterani ai războiului de pe Nistru, pentru ca la 1 iulie să fie prezenți la evenimentul de lansare a Marșului Centenar. Prin vânt și prin ploaie, scopul este ca și atins, afirmă veteranii.

Veteranii au pornit pe data de 18 iulie din Chișinău, au mers sute de kilometri pe bicicletă, pentru ca la data de 1 iulie să aprindă împreună cu toți unioniștii prezenți Flacăra Unirii. Aceasta va fi purtată într-un marș pe jos, până la Chișinău la data de 1 septembrie.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top