10TV

VIDEO // CEC: Alegeri nule în Chişinău

CEC: ALEGERI NULE ÎN CHIȘINĂU

Comisia Electorală Centrală a declarat nule alegerile din Capitală. Decizia s-a bazat pe hotărârile instanțelor judecătorești care au decis invalidarea acestor alegeri. Președintele Comisiei Electorale Centrale, Alina Rusu, a dat citire unui raport prin care se propune declararea nulă a alegerilor locale pentru alegerea primarului general al municipiului Chișinău. Decizia de anulare a scrutinului a fost decisă cu votul a cinci membri CEC. Următoarele alegeri pentru funcția de primar al Chișinăului vor avea loc în 2019.

Publicată de 10tv.md pe Vineri, 29 Iunie 2018

Comisia Electorală Centrală a declarat nule alegerile din Capitală. Decizia s-a bazat pe hotărârile instanțelor judecătorești care au decis invalidarea acestor alegeri.  

Președintele Comisiei Electorale Centrale, Alina Rusu, a dat citire unui raport prin care se propune declararea nulă a alegerilor locale pentru alegerea primarului general al municipiului Chișinău. Decizia de anulare a scrutinului a fost decisă cu votul a cinci membri CEC. Următoarele alegeri pentru funcția de primar al Chișinăului vor avea loc în 2019.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top