10TV

VIDEO / Marșul Centenar și-a încheiat prima etapă. Unioniștii, cu bătături și loviți de arșiță

Marșul Centenar continuă. Înainte spre REUNIRE

Momente impresionante la sfârșitul etapei întâi a Marșului Centenar. Unioniștii fac totalurile și se pregătesc pentru etapa a doua. Provocarea pentru tineri a fost una așteptată, însoțită de greutăți, dar și de susținerea românilor care le-a ieșit în cale.https://10tv.md/2018/07/06/video-marsul-centenar-si-a-incheiat-prima-etapa-unionistii-cu-bataturi-si-loviti-de-arsita/

Publicată de 10tv.md pe Vineri, 6 Iulie 2018

Momente impresionante la sfârșitul etapei întâi a Marșului Centenar. Unioniștii fac totalurile și se pregătesc pentru etapa a doua. Provocarea pentru tineri a fost una așteptată, însoțită de greutăți, dar și de susținerea românilor care le-a ieșit în cale.

Căianu Mic din județul Cluj a fost punctul de încheiere a primei etape a marșului centenar. Primii 100 de kilometri, din distanța Alba-Iulia – Chișinău, au fost parcurși. Distanța, căldura și arșița, dar și oboseala își spun cuvântul. Primele bătături au început să apară, însă tinerii unioniști merg încrezători până la capăt.

A doua etapă a marșului Centenar începe mâine, 7 iulie, și se va desfășura pe traseul Căianu Mic – Comuna Cămărașu – Crăieşti – Reghin – Târgu Mureș iar finalul etapei va fi în localitatea Bahnea pe 11 iulie. Unioniștii asigură o activitate plină de relaxare, seri de chitară, gașcă de prieteni, rememorarea tuturor cântecelor patriotice, noi cunoștințe, acces la realitățile românești din ,,teren”, focuri de tabără, întâlniri cu autoritățile – toate acestea în fiecare etapă, pe care doritorii pot să și-o aleagă pe platforma unire2018.ro.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top