10TV

VIDEO // Consolidarea unioniștilor e o alternativă

CONSOLIDAREA UNIONIȘTILOR E IMPERATIVĂ

Unirea este despre discernământ și asumare. De această părere este prim-vicepreședintele partidului unității naționale - Ana Guțu, iar partidul pe care îl reprezintă este gata pentru dialog. Declarația a fost făcută ieri în cadrul emisiunii sfatul Țării. Prim-vicepreședintele Partidului unității Naționale, mai susține că coagularea forțelor unioniste în toamnă este imperios necesară, fără prea mulți de „dacă”.Îți place activitatea noastră? https://www.patreon.com/10TV

Publicată de 10tv.md pe Vineri, 6 Iulie 2018

Unirea este despre discernământ și asumare. De această părere este prim-vicepreședintele partidului unității naționale – Ana Guțu, iar partidul pe care îl reprezintă este gata pentru dialog. Declarația a fost făcută ieri în cadrul emisiunii sfatul Țării.  

Prim-vicepreședintele Partidului unității Naționale, mai susține că coagularea forțelor unioniste în toamnă este imperios necesară, fără prea mulți de dacă.

De cealaltă parte, liderul mișcării anti-mafie, susține formarea unui pol comun unionist în toamnă, menționând că unioniștii nu trebuie să meargă niciodată la un compromis. Un compromis în republica moldova este cetățeanul civic moldovean pe care insistă partidele de opoziție.

Cei doi lideri politici au discutat ieri despre necesitatea și posibilitatea de coagulare a forțelor unioniste pentru alegerile din toamnă, în contextul rezultatelor alegerilor locale din Chișinău.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top