10TV

VIDEO // Năstase a pledat greșit

CONSOLIDAREA UNIONIȘTILOR E IMPERATIVĂ

Unirea este despre discernământ și asumare. De această părere este prim-vicepreședintele partidului unității naționale - Ana Guțu, iar partidul pe care îl reprezintă este gata pentru dialog. Declarația a fost făcută ieri în cadrul emisiunii sfatul Țării. Prim-vicepreședintele Partidului unității Naționale, mai susține că coagularea forțelor unioniste în toamnă este imperios necesară, fără prea mulți de „dacă”.Îți place activitatea noastră? https://www.patreon.com/10TV

Publicată de 10tv.md pe Vineri, 6 Iulie 2018

Mandatul lui Andrei Năstase ar fi fost validat, dacă avocații acestuia ar fi pledat corect în instanță. De această părere este liderul partidului anti-mafie – Sergiu Mocanu, care spune că avocații liderului PPDA au comis, conștient sau nu, o gafă atunci când au pledat nevinovat, în loc să facă trimitere la caracterul tardiv al plângerii.  

Liderul Mișcării Populare Anti-Mafie susține că atât lui Năstase cât și lui Plahotniuc le convine actuala stare de lucruri. Altfel, greșeala avocaților este inexplicabilă.

Andrei Năstase a câștigat în turul 2 alegerile pentru funcția de primar general al municipiului chișinău în fața candidatului socialiștilor – Ion Ceban, dar instanța nu a validat aceste alegeri. Fapt care a determinat liderii PAS și DA să scoată lumea la proteste.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top