Actualități

VIDEO // Ilie Leahu: Rusia nu este un aliat fidel al Republicii Moldova

România continuă să susțină RM, iar Federația Rusă continuă să-și impună influența politică

Dodon nu o dată a transmis poporului că Rusia este aliatul fidel al Republicii Moldova, lucru care este fals. Are nevoie Republica Moldova de o țară cară aduce doar rău, pe când statul are un frate mai mare ca România? Cu un răspuns la această întrebare și despre importanța participării guvernului de a transmite mesajul unirii, a venit Ilie Leahu, Vice-Primarul comunei Băcioi, în cadrul emisiunii de aseară Moldova Live.

Publicată de 10tv.md pe Marţi, 10 Iulie 2018

Dodon nu o dată a transmis poporului că Rusia este aliatul fidel al Republicii Moldova, lucru care este fals. Are nevoie Republica Moldova de o țară care aduce doar rău, pe când statul are un frate mai mare ca România? Cu un răspuns la această întrebare și despre importanța participării guvernului de a transmite mesajul unirii, a venit Ilie Leahu, Vice-Primarul comunei Băcioi, în cadrul emisiunii de aseară Moldova Live.

Federația Rusă în loc să ofere sprijin financiar Republicii Moldova, așa cum o face România, continuă să-și impună influența politică, de această părere este Vice-Primarul comunei Băcioi, Ilie Leahu. România este mereu deschisă la apelurile Guvernului Republicii Moldova, iar datoria lor este de a transmite tuturor localităților din experiența lor în dezvoltarea proiectelor de infrastructură sau atragerea fondurilor europene, spune Ilie Leahu.

Peste 500 de localități din Republica Moldova sunt înfrățite la moment cu alte localități din România. Aceste acorduri de înfrățire dintre localitățile ambelor maluri ale Prutului, aduc roade comunităților locale.

 

 

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top