10TV

VIDEO // România, în fruntea Summit-ului NATO. Statul român, furnizor de securitate

România, furnizor de securitate în zonă Mării Negre

România nu mai este doar receptor, ci și furnizor de securitate. Anunțul a fost făcut de către șeful de la Cotroceni, Klaus Iohannis, prezent la Summitul NATO, care are loc astăzi la Bruxelles. Summit-ul este extrem de important pentru NATO şi cu accente deosebite pentru România.https://10tv.md/2018/07/11/video-romania-in-fruntea-summit-ului-nato-statul-roman-furnizor-de-securitate/

Publicată de 10tv.md pe Miercuri, 11 Iulie 2018

România nu mai este doar receptor, ci și furnizor de securitate. Anunțul a fost făcut de către șeful de la Cotroceni, Klaus Iohannis, prezent la Summitul NATO, care are loc astăzi la Bruxelles. Summit-ul este extrem de important pentru NATO şi cu accente deosebite pentru România.

Prezent la summitul NATO ca reprezentant al României, președintele Klaus Iohannis a ținut o scurtă conferință de presă, în care a vorbit despre rolul României în Alianța Nord-Atlantică. Iohannis s-a raliat poziției susținute de președintele SUA, Donald Trump, conform căreia toate statele membre ale alianței trebuie să aloce apărării 2% din PIB.

Azi, la Bruxelles a început un important summit NATO, la debutul căruia președintele SUA, Donald Trump, a spus că acuzat Germania că ar fi prizoniera politicii ruse în Europa.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top