10TV

VIDEO / Marșul Centenar cheamă românii de pretutindeni la Sighișoara. Vezi ce ajutoare vin

Marșul Centenar cheamă românii de pretutindeni la Sighișoara. Unioniștii primesc ajutoare

Dorința de reunire continuă să fie transmisă țării întregi! Sâmbătă, 14 iulie, unioniști din 4 locații vor fi prezenți Sighișoara pentru a se alătura celei de-a treia etapă a Marșului Centenar. De această dată le vin în ajutor și trei autocare din Iași, personalizate în culorile tricolorului.https://10tv.md/2018/07/13/video-marsul-centenar-cheama-romanii-de-pretutindeni-la-sighisoara-vezi-ce-ajutoare-vin/

Publicată de 10tv.md pe Vineri, 13 Iulie 2018

Dorința de reunire continuă să fie transmisă țării întregi! Sâmbătă, 14 iulie, unioniști din 4 locații vor fi prezenți Sighișoara pentru a se alătura celei de-a treia etapă a Marșului Centenar. De această dată le vin în ajutor și trei autocare din Iași, personalizate în culorile tricolorului.

Din patru colțuri ale Țării, Iași, Cluj-Napoca, București și Chișinău au pornit astazi unioniștii către Sighișoara, acolo unde va începe cea de-a treia etapă a Marșului Centenar. Sâmbătă, 14 iulie, susținătorii Unirii vor porni pe traseul Sighișoara-Sibiu, pentru a transmite tuturor românilor dorința de reunire.

De data aceasta participanților le vin în ajutor și trei autocare de la Iași. Personalizate în culorile tricolorului, acestea vor asigura o bună funcționare a Marșului Centenarului.
De mâine dimineață, autocarele vor însoți manifestanții pe traseele adiacente mersului pe jos, pentru a informa populația despre cei 100 de ani de la Marea Unire.

Cei care vor să dea o mână de ajutor pentru buna desfășurare a acțiunii, pot contacta direct organizatorii pe pagina de facebook Semnează pentru Basarabia e România, sau la numărul de telefon +40 752 421 442.

Etapa a treia se va încheia la Sibiu pe data de 17 IULIE.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top