10TV

VIDEO // Conferința de presă „ACUM”

Conferința de presă „ACUM”

Schimbare de locație și eveniment cu năbădăi. Conferința de presă organizată de Comitetul Mișcării de Rezistență Națională ACUM, din care fac parte liderii PAS, PPDA și PLDM, în dimineața zilei nu a avut loc din cauza susținătorilor primarului de Orhei, Ilan Șor, care au protestat față de închiderea magazinelor sociale. Conferința a fost reluată în aceeași componență într-un live pe Facebook, însă cu o altă locație. Următorul protest, sub genericul ''Înconjurăm Parlamentul'' va avea loc joi, 19 iulie, ora 10.00, anunță liderii opoziției de la Chișinău.

Publicată de 10tv.md pe Marţi, 17 Iulie 2018

Schimbare de locație și eveniment cu năbădăi. Conferința de presă organizată de Comitetul Mișcării de Rezistență Națională ACUM, din care fac parte liderii PAS, PPDA și PLDM, în dimineața zilei nu a avut loc din cauza susținătorilor primarului de Orhei, Ilan Șor, care au protestat față de închiderea magazinelor sociale. Conferința a fost reluată în aceeași componență într-un live pe Facebook, însă cu o altă locație. Următorul protest, sub genericul ”Înconjurăm Parlamentul” va avea loc joi, 19 iulie, ora 10.00, anunță liderii opoziției de la Chișinău. 

Mișcarea de rezistență națională ACUM a anunțat un nou protest în care vor cere respectarea revendicărilor din rezoluția adoptată în cadrul manifestației din 1 iulie, precum și recomandările din documentul aprobat de Parlamentul European. Președintele Partidului Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase a comentat acțiunile de destabilizare a simpatizanților primarului de Orhei, Ilan Șor, care au blocat desfășurarea conferinței de presă, motiv pentru care evenimentul a avut loc la sediul partidului PPDA.

Liderul PPDA, a anunțat despre un nou protest în fața Parlamentului Republicii Moldova, la ora 10:00. Scopul protestului este de a determina legislativul să îndeplinească revendicările cuprinse în rezoluție, susține Andrei Năstase.

În această dimineață, simpatizanții lui Șor au blocat Conferința de presă de la oficiul IPN și au protestat împotriva Partidului Acțiune și Solidaritate, condus de Maia Sandu. Manifestanții și-au manifestat nemulțumirea față de blocarea proiectelor sociale inițiate de Ilan Șor, care sunt necesare pensionarilor.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top