10TV

VIDEO // Marșul Centenar a încheiat etapa a III-a. Unioniștii se îndreaptă spre Râmnicu-Vâlcea

Marșul Centenar a încheiat etapa a III-a. Unioniștii se îndreaptă spre Râmnicu-Vâlcea

1300 de kilometri este o distanță reală de parcurs. Asta au demonstrat-o participanții la Marșul Centenar, care astăzi au mai finalizat o etapă. Până la Chișinău, unde vor ajunge la 1 septembrie, mai au de parcurs 100 de kilometri în 8 etape.https://10tv.md/2018/07/17/video-marsul-centenar-a-incheiat-etapa-a-iii-a-unionistii-se-indreapta-spre-ramnicu-valcea/

Publicată de 10tv.md pe Marţi, 17 Iulie 2018

1300 de kilometri este o distanță reală de parcurs. Asta au demonstrat-o participanții la Marșul Centenar, care astăzi au mai finalizat o etapă. Până la Chișinău, unde vor ajunge la 1 septembrie, mai au de parcurs 100 de kilometri în 8 etape.

Încă o etapă a Marșului Centenar a ajuns la final. Primii 300 de kilometri parcurși au fost marcați de ploaie, vânt, arșiță, bătături sau oboseală, însă asta doar i-a motivat pe participanți. Astăzi, vor fi așteptați de mai mulți susținători în Piața Mare din Sibiu și tot de acolo vor da startul celei de-a patra etape.
Traseul continuă să fie susținut de spirit patriotic, iar unioniștii întâlnesc susținători veritabili ai cauzei naționale.

Până la Chișinău au mai rămas 1000 de kilometri și 8 etape. Este real să se parcurgă o astfel de distanță, lucru demonstrat de cel mai în vârstă participant la Marș, domnul Adrian Balica.

Etapa a 4-a va dura până pe 22 iulie, iar sâmbătă 21 iulie, organizatorii își propun să adune cât mai mulți susținători în Râmnicu-Vâlcea, pentru a porni mai departe în drumul către Unire.
Flacăra Unirii va ajunge pe 1 septembrie la Chișinău, iar până atunci Mișcarea Unionistă are nevoie de susținerea fiecăruia din noi.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top