10TV

VIDEO // Un veteran de război critică primarul din Bălți. ”Cum să nu cunoști limba română?”

Un veteran de război critică primarul din Bălți. ''Cum să nu cunoști limba română?''

Critici dure privind incompetența primarului de Bălți, Nicolae Grigorișin care a avut nevoie de traducător, atunci când ambasadorul Japoniei a vorbit în limba română. Cum poți ocupa o funcție publică dacă nu cunoști limba de stat, se întreabă nedumerit, Președintele Asociației Veteranilor Tiras Tighina, Anatol Caraman, în cadrul ediției de ieri a emisiunii Sfatul Țării.https://10tv.md/2018/07/17/video-un-veteran-de-razboi-critica-primarul-din-balti-cum-sa-nu-cunosti-limba-romana/

Publicată de 10tv.md pe Marţi, 17 Iulie 2018

Critici dure privind incompetența primarului de Bălți, Nicolae Grigorișin care a avut nevoie de traducător, atunci când ambasadorul Japoniei a vorbit în limba română. Cum poți ocupa o funcție publică dacă nu cunoști limba de stat, se întreabă nedumerit, Președintele Asociației Veteranilor Tiras Tighina, Anatol Caraman, în cadrul ediției de ieri a emisiunii Sfatul Țării.

Veteranul războiului de pe Nistru, Anatol Caraman a aruncat replici dure la adresa celor care nu cunosc limba română dar se află în funcții de conducere.

În continuare, Anatol Caraman, vine cu o adresa inclusiv către președintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

Revolta președintelui asociației veteranilor Tiras Tighina este cu atât mai mare cu cât, susține el, cazuri similare pot fi întâlnite practic zilnic, acest fapt atentând la conștiința națională românească.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top