Actualități

VIDEO // Campania ”Unirea – Acasă” a ajuns în regiunea Transnistreană

Campania ”Unirea Acasă” a trecut Nistrul

Campania Unirea e Acasă a trecut Nistrul și a ajuns în satul Coșnița, raionul Dubăsari. Cetățenii au fost informați despre benficiile Unirii Republicii Moldova cu România. Campania este realizată de către Dediu Productions

Publicată de 10tv.md pe Joi, 19 Iulie 2018

Locuitorii R.Moldova continuă să fie informați despre Beneficiile Unirii. De data aceasta, campania ”Unirea Acasă” a ajuns și în regiunea Transnistreană, acolo unde numărul pro-rușilor este mult mai mare decât pe malul drept al Nistrului.

Campania Unirea e Acasă a trecut Nistrul și a ajuns în satul Coșnița, raionul Dubăsari. Cetățenii au fost informați despre benficiile Unirii Republicii Moldova cu România și s-au expus pe marginea acestui subiect. Oamenii sunt conștienți de beneficiile pe care le poate aduce reîntregirea țării.

Campania Unirea e Acasă se desfășoară pe parcursul Anului Centenar în mai multe localități din Republica Moldova. Cetățenii sunt informați despre salariile, pensiile și modul de organizare a unităților teritorial administrative de peste Prut. Campania este realizată de către Dediu Production.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top