10TV

VIDEO / Marșul Centenar și-a încheiat cea de-a patra etapă la Curtea de Argeș

Marșul Centenar și-a încheiat cea de-a patra etapă la Curtea de Argeș

Îi lasă uimiți pe cei întâlniți în cale, cu scopul pe care și l-au propus. Ei sunt participanții la Marșul Centenar. Ieri, 22 iulie, au încheiat cea de-a patra etapă la Curtea de Argeș. După o zi de odihnă, vor porni din nou la drum cu Flacăra Unirii în cea de-a cincea etapă.https://10tv.md/2018/07/23/video-marsul-centenar-si-a-incheiat-cea-de-a-patra-etapa-la-curtea-de-arges/

Publicată de 10tv.md pe Luni, 23 Iulie 2018

Îi lasă uimiți pe cei întâlniți în cale, cu scopul pe care și l-au propus. Ei sunt participanții la Marșul Centenar. Ieri, 22 iulie, au încheiat cea de-a patra etapă la Curtea de Argeș. După o zi de odihnă, vor porni din nou la drum cu Flacăra Unirii în cea de-a cincea etapă.

Curtea de Argeș a fost ieri, 22 iulie, gazda participanților din Marșul Centenar. Acolo s-a încheiat cea de-a patra etapă. Prioritatea pusă de unioniști îi lasă uimiți pe cei întâlniți în cale, și nu-i descurajează pe ei.

Următoarea etapă a marșului centenar începe mâine, 24 iulie, și se va desfășura pe traseul Curtea de Argeș – Domnești – Câmpulung – Cetățeni – Izvoarele – Târgoviște. Cei care vor să scrie istorie în an centenar, pot lua legătura cu organizatorii direct pe pagina de facebook Semnează pentri Basarabia e România, sau pot să se înscrie pe platforma unire2018.ro.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top