10TV

VIDEO // De la mic la mare, tot românul merge în Marșul Centenar. Flacăra Unirii, la Câmpulung

De la mic la mare, tot românul participă la Marșul Centenar. Acum, Flacăra Unirii a ajuns în Câmpulung Muscel

Prima zi din etapa a cincea a Marșului Centenar a fost însoțită de primiri calduroase a localnicilor din Domnești și Corbi. Astăzi, participanții au ajuns la Câmpulung Muscel cu puteri nemărginite de încredere.https://10tv.md/2018/07/25/video-de-la-mic-la-mare-tot-romanul-merge-in-marsul-centenar-flacara-unirii-la-campulung/

Publicată de 10tv.md pe Miercuri, 25 iulie 2018

Prima zi din etapa a cincea a Marșului Centenar a fost însoțită de primiri calduroase a localnicilor din Domnești și Corbi. Astăzi, participanții au ajuns la Câmpulung Muscel cu puteri nemărginite de încredere.

Au pornit de la Curtea de Argeș. Dimineața – spre Domnești, iar seara au ajuns în Corbi. Așa s-a desfășurat prima zi a participanților din cea de-a cincea etapă a Marșului Centenar. Corbi le-a oferit participanților o senzație de putere nemărginită și de încredere. Opriți în vârful unui deal, unioniștii au trăit clipe de mulțumire în urma primirii călduroase a localnicilor.

Chiar și cei mai mici participanți din Marșul Centenar știu care este semnificația acestei acțiuni și oferă tututror o lecție de demnitate națională.

Participanții fac apel către cei care urmăresc activitatea unioniștilor să se alăture marșului centenar. Doritorii o pot face prin accesarea site-ului unire2018.ro sau contactarea organizatorilor pe pagina de facebook Semneaza pentru Basarabia e România.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top