10TV

VIDEO/ OPINIE: Politicienii se întrec la ”păr des”. Cu o declarație pe lună nu rezolvi nimic

Politicienii se întrec la ''păr des''

Discuție critică despre situația politică din Republica Moldova, dar cu note de umor și chiar metafore inspirate din desene animate. S-a întâmplat ieri la emisiunea Sfatul Țării, unde invitații lui Anatol Ursu, au fost ex-candidatul la funcția de primar general și Președintele Partidului Democrația Acasă - Vasile Costiuc și Președintele Organizației Teritoriale Chișinău a PAS - Vladimir Bolea.https://10tv.md/2018/07/25/video-opinie-politicienii-se-intrec-la-par-des-cu-o-declaratie-pe-luna-nu-rezolvi-nimic/

Publicată de 10tv.md pe Miercuri, 25 Iulie 2018

Discuție critică despre situația politică din Republica Moldova, dar cu note de umor și chiar metafore inspirate din desene animate. S-a întâmplat ieri la emisiunea Sfatul Țării, unde invitații lui Anatol Ursu, au fost ex-candidatul la funcția de primar general și Președintele Partidului Democrația Acasă – Vasile Costiuc și Președintele Organizației Teritoriale Chișinău a PAS – Vladimir Bolea.

Președintele Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, spune că fracțiunea liberarilor din cadrul Consiliului Municipal Chișinău, ar trebui să-și ia în serios statutul de opoziție și să acționeze conform circumstanțelor, nu să se lase pe urechea declarațiilor.

De cealaltă parte, Președintele Organizației Teritoriale Chișinău, a PAS, Vladimir Bolea, este de părerea că noua guvernare nu trebuie să cadă pradă tentațiilor de a lua mită și chiar face o paralelă cu un film animat, pentru a sublinia lipsa de calități a așa-zișilor politicieni de la Chișinău.

Atât Vasile Costiuc cât și Vladimir Bolea, s-au arătat dezamăgiți de procesul democratic din republică, punând la îndoială însăși existența lui.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top